- Thank you received: 0
MIT campus
- Azt hiszem [i:1srifdox]legalább 2 ügy összefügg.[/i:1srifdox] A rendellenes vérzés a szívvel egy lénnyel függ össze, de Lexi [i:1srifdox]és[/i:1srifdox] Severin is gyanítja, hogy a Gilman féle elt?nés során a világra jobban rászabadult a lény, így nem fog periodikusan elt?nni. [i:1srifdox]És[/i:1srifdox] ugye ez az éles pengéket kedvel? furcsa lény is a tükörvilág lakója. [i:1srifdox]Szerinted?[/i:1srifdox] Itt vagyunk bent a kórházban Severinnel és Lexivel. És igencsak kíváncsiak vagyunk arra, hogy honnan az ideg szív, hol van ennek a lánynak a szíve, ha egy ideje él?holtként járt itt, mit lehet vele tenni. Ja, és ha Gilman ránk szabadította, tud-e itt szaporodni. Ha az [i:1srifdox]Inside View[/i:1srifdox] és pár szennylap névadása mellett a firkászok megneszelik a mintát, akkor [i:1srifdox]hatalmas gondban leszünk[/i:1srifdox] a pánik miatt.
Közben levében az egységnek elküldöm a fontos információkat, azzal az utasítással, hogy politikusnak NEM kiadni, mert ha azok pánikolnak baj van. Hírzárlat. És jó lenne a cellainfokat elemezni. De ebben "Azumi a f?nök".
Az adathalmaz ha már a mainframen van, akkor egy kicsit "elbambulok" és a mátrixban is indítok egy gyors hívást.
- Szia Azumi. *puszi* Kipihented magad és a tegnapi buli fáradalmait? Azt gondolom látod, hogy kicsit gáz van és [i:1srifdox]offline[/i:1srifdox] is beszélek, levelezek ezer felé áll a fejem. Várj, elküldöm neked is a levelem a fejleményekkel. Megnéztem egy adatbázist... Megfájdult a fejem t?le. Pár beosztott majd keres az ügyben.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Szia... Hát nem igazán sikerült sokat pihennem. A reggeli ébreszt?d után meg nem tudtam visszaaludni, de legalább itt nem érzem, hogy annyira fáradt volnék. Mit keressek az adatbázisban? Szerintem pár perc és meg lesz, ha komolyabb akkor akár negyed óra. Szerencsére a mainframe-nek nem fáj a feje." közli veled Azumi mosolyogva. [becsatlakoztál, két ikon beszélget, tehát látod, érintheted, stb.]
Csapat riadó!
- Pár ember cellainfomáció, és azt keressük hol találkoztak. Olyan alkalmakat amikor 2 egymást követ? áldozat egy területen volt, és kíváncsi vagyok milyen területen vadászik ez a dög. Megszereztem minden cellainformációt, a banki adataikat nehezebb lesz, de arra is sor kerül.
Az ? válasza a sürg?sebb, de Lindának is válaszolok egy kicsit kés?bb.
- Szerintem [i:kv7m5xpc]egy[/i:kv7m5xpc] lényr?l van szó, ez pedig nem jó hír. És nem tudom, hogy érdemes-e kimenni az Inside View-hez, én azt hiszem máshogy fogom kezelni a dolgot. Máshogy [i:kv7m5xpc]kell[/i:kv7m5xpc] ezt kezelni.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Akkor mégis hogyan akarod megállítani ezeket? Ha nem állítjuk le a dolgot, akkor ha akarják ha nem bele fognak köpni a levesünkbe és ha a miénkbe beleköpnek, mindenkiébe bele fognak. Ez az izé ha már nem köti meg semmi a kezét és ha kiderül, hogy szaporodni is tud, akkor várhatunk egy másik Chicagot. Nem akarom ölbe tett kézzel figyelni a távolból, amint Boston egy szép nagy gombafelh?vé és némi ózonillatú fuvallattá párolog egy másodperc alatt. Amíg csak egy szennylap szedi föl addig nincs gond, azt nem hiszem, hogy politikusok is járatják, de utána jön a második, a harmadik, majd a média is fölugrik a pénzes kocsira és akkor nekünk meszeltek. Ha nagyon nem megy, akkor én küldök oda valakit. Egyébként sem ártana valaki aki lenyomozza, hogy ki és hogyan szállítja ezeknek az infókat. Hirtelen tettek egy nagy ugrást. Túl hirtelen ahhoz, hogy brainstorming legyen, nekik pedig elvileg NINCS hozzáférésük. Ha van akkor van egy téglánk is."
Csapat riadó!
Apró pici mosoly
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?